Farid Azarkan: "Waarom is Rutte niet opgestapt, net als die andere twee?" (video)

Farid Azarkan: "Waarom is Rutte niet opgestapt, net als die andere twee?" (video)

<em>Farid Azarkan</em>: &quot;Waarom is Rutte niet opgestapt, net als die andere twee?&quot; (video) Farid Azarkan van de partij DENK vraagt zich hardop af waarom demissionair premier Mark Rutte nog niet is opgestapt. Vorige week zijn ministers Sigrid Kaag en Ank Bijleveld opgestapt na een motie van afkeuring, welke Rutte ook ontving. Toch besloot hij wederom om niet op te stappen. Je kunt het debat Algemene Politieke Beschouwingen (23 september) live volgen via Gids.tv. Reactie Mark RutteRutte besluit deze vraag te beantwoorden met een steunbetuiging voor de ministers Kaag en Bijleveld. Volgens hem zijn we twee uiterst betrokken en belangrijke mensen kwijtgeraakt in het dossier Afghanistan. Hij vindt het echter niet nodig om zijn werkzaamheden neer te leggen, want voelt het vertrouwen van Nederland nog steeds. Bekijk ook Lucky TV: Wopke Hoekstra heeft witte stront aan zijn jas Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge keert Thierry Baudet de rug toe tijdens Kamerdebat Bekijk deze video »
Politiek :
Farid Azarkan: "Waarom is Rutte niet opgestapt, net als die andere twee?" (video)

Farid Azarkan van de partij DENK vraagt zich hardop af waarom demissionair premier Mark Rutte nog niet is opgestapt. Vorige week zijn ministers Sigrid Kaag en Ank Bijleveld opgestapt na een motie van afkeuring, welke Rutte ook ontving. Toch besloot hij wederom om niet op te stappen.

Je kunt het debat Algemene Politieke Beschouwingen (23 september) live volgen via Gids.tv.

Reactie Mark Rutte
Rutte besluit deze vraag te beantwoorden met een steunbetuiging voor de ministers Kaag en Bijleveld. Volgens hem zijn we twee uiterst betrokken en belangrijke mensen kwijtgeraakt in het dossier Afghanistan. Hij vindt het echter niet nodig om zijn werkzaamheden neer te leggen, want voelt het vertrouwen van Nederland nog steeds.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV