Diva van De Bachelor over auto-ongeluk: "Gaf me over aan de vangrail" (video)

Diva van De Bachelor over auto-ongeluk: "Gaf me over aan de vangrail" (video)

De gezellige Diva werd veelbesproken tijdens de uitzendingen van het programma De Bachelor. Ze heeft laatst een auto ongeluk gehad en vertelt hier openhartig over in een vlog op YouTube.

Diva van <em>De Bachelor</em> over auto-ongeluk: &quot;Gaf me over aan de vangrail&quot; (video) De gezellige Diva werd veelbesproken tijdens de uitzendingen van het programma De Bachelor. Ze heeft laatst een auto ongeluk gehad en vertelt hier openhartig over in een vlog op YouTube. In slaap gevallenDiva benadrukt in haar vlog dat ze standaard niet veel drinkt, zeker niet als ze moet autorijden. Ze vertelt dat ze laat in de avond naar huis moest rijden en erg mo was: "Ik was een half uur voor mijn huis en ik moest mijzelf een beetje ophypen om normaal te rijden en ik ineens was ik weg. Ik was gewoon inslaap gevallen achter het stuur." Ze had geen controle meer over de auto en gaf zich over aan de vangrail. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Bachelor-Julia over break up met Tony: ''Het waren hectische weken'' Bekijk deze video » Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor Bekijk deze video »
Entertainment :
Diva van De Bachelor over auto-ongeluk: "Gaf me over aan de vangrail" (video)

In slaap gevallen
Diva benadrukt in haar vlog dat ze standaard niet veel drinkt, zeker niet als ze moet autorijden. Ze vertelt dat ze laat in de avond naar huis moest rijden en erg mo was: "Ik was een half uur voor mijn huis en ik moest mijzelf een beetje ophypen om normaal te rijden en ik ineens was ik weg. Ik was gewoon inslaap gevallen achter het stuur." Ze had geen controle meer over de auto en gaf zich over aan de vangrail.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diva van De Bachelor over auto-ongeluk: "Gaf me over aan de vangrail" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV