Celebrity Matchmakers: Duco maakt weinig indruk als cocktail barman (video)

Celebrity Matchmakers: Duco maakt weinig indruk als cocktail barman (video)

Vandaag verschijnt de derde aflevering van Celebrity Matchmakers op Videoland. Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Bekijk hieronder een fragment van aflevering 3 waarin single Duco een cocktail maakt voor Larissa.

Lees verder onder de video.

<em>Celebrity Matchmakers</em>: <em>Duco</em> maakt weinig indruk als cocktail barman (video) Vandaag verschijnt de derde aflevering van Celebrity Matchmakers op Videoland. Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Bekijk hieronder een fragment van aflevering 3 waarin single Duco een cocktail maakt voor Larissa. Lees verder onder de video. Niet bestMatchmakers Pauline en Bo vinden het feestje een beetje saai en vragen aan Duco of hij naar Larissa toe wil stappen: "We vinden dat er meer actie in de tent moet komen!" Ze willen dat Duco een cocktail wil maken voor Larissa, maar alleen het uitspreken van de cocktail gaat al niet best. Kijk nu de eerste drie afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? Bekijk deze video » Zien: Komiek Iris Rulkens imiteert BN'ers van serie Celebrity Matchmakers Bekijk deze video »

Niet best
Matchmakers Pauline en Bo vinden het feestje een beetje saai en vragen aan Duco of hij naar Larissa toe wil stappen: "We vinden dat er meer actie in de tent moet komen!" Ze willen dat Duco een cocktail wil maken voor Larissa, maar alleen het uitspreken van de cocktail gaat al niet best. Kijk nu de eerste drie afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland.

Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Celebrity Matchmakers: Duco maakt weinig indruk als cocktail barman (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV