Alides Hidding wil twee nummers horen in Beste Zangers: "Anders word ik boos" (video)

Alides Hidding wil twee nummers horen in Beste Zangers: "Anders word ik boos" (video)

Alides Hidding, de frontman van Time Bandits, staat vanavond in het middelpunt. Hij mag plaatsnemen naast Jan Smit.

"Anders word ik boos"
Alides laat tijdens een lunch aan de andere Beste Zangers-kandidaten weten dat hij twee nummers wil horen: "Ik hoop dat I'm specialized en Endless Road voorbijkomen en als dat niet zo is, dan word ik erg boos", grapt hij. Bekijk de promo van donderdag 23 september hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Alides Hidding</em> wil twee nummers horen in <em>Beste Zangers</em>: &quot;Anders word ik boos&quot; (video) Alides Hidding, de frontman van Time Bandits, staat vanavond in het middelpunt. Hij mag plaatsnemen naast Jan Smit. "Anders word ik boos"Alides laat tijdens een lunch aan de andere Beste Zangers-kandidaten weten dat hij twee nummers wil horen: "Ik hoop dat I'm specialized en Endless Road voorbijkomen en als dat niet zo is, dan word ik erg boos", grapt hij. Bekijk de promo van donderdag 23 september hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Bökkers zingt Nothing really matters Bekijk deze video » Humberto gemist? Belle Perez over zingen in het Spaans Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alides Hidding wil twee nummers horen in Beste Zangers: "Anders word ik boos" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV