Zien: Richard Groenendijk verliefd op 1-jarig dochtertje van Katja Schuurman

Zien: Richard Groenendijk verliefd op 1-jarig dochtertje van Katja Schuurman

Richard Groenendijk en het 1-jarige dochtertje van Katja Schuurman Coco Loulou zijn sinds de opnames van de nieuwe film Casa Coco de beste vrienden. Richard en Katja spelen beiden in de film die over de Rotterdamse pensionhoudster Pleun op Bonaire gaat.

Verliefd
Richard is dol op Katja's dochtertje: "Ik heb het echt niet met alle kinderen, maar Coco die kwam bij me liggen en gewoon anderhalf uur op het strand. Ik was wel verliefd op d'r", zegt hij in het onderstaande RTL Boulevard-fragment.

Casa Coco is een Nederlandse komedie die in 2022 zal verschijnen in de bioscopen.

Zien: <em>Richard Groenendijk</em> verliefd op 1-jarig dochtertje van <em>Katja Schuurman</em> Richard Groenendijk en het 1-jarige dochtertje van Katja Schuurman Coco Loulou zijn sinds de opnames van de nieuwe film Casa Coco de beste vrienden. Richard en Katja spelen beiden in de film die over de Rotterdamse pensionhoudster Pleun op Bonaire gaat. VerliefdRichard is dol op Katja's dochtertje: "Ik heb het echt niet met alle kinderen, maar Coco die kwam bij me liggen en gewoon anderhalf uur op het strand. Ik was wel verliefd op d'r", zegt hij in het onderstaande RTL Boulevard-fragment. Casa Coco is een Nederlandse komedie die in 2022 zal verschijnen in de bioscopen. Bekijk ook Video: Marly van der Velden over 'perfecte derde baby' en onthult ze of Nina terugkomt in GTST Bekijk deze video » Zien: Aran Bade verrast Elise, Frank en Angela met Telezier-Ster nominatie Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Richard Groenendijk verliefd op 1-jarig dochtertje van Katja Schuurman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV