Jesse Klaver haalt uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten!"

Jesse Klaver haalt uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten!"

Het gaat er soms grimmig aan toe bij de Algemene Politieke Beschouwingen, met harde verwijten over en weer. Jesse Klaver (GroenLinks) haalde donderdag hard uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten! Dat is beter."

Lees verder onder de video.

<em>Jesse Klaver</em> haalt uit naar <em>Wybren van Haga</em>: &quot;Huisjesmelker, ga rustig zitten!&quot; Het gaat er soms grimmig aan toe bij de Algemene Politieke Beschouwingen, met harde verwijten over en weer. Jesse Klaver (GroenLinks) haalde donderdag hard uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten! Dat is beter." Lees verder onder de video. "Zwaar ongepast"Volgens Klaver is het zwaar ongepast dat Van Haga vragen stelt over de woningmarkt, terwijl hij zelf "vele pandjes in zijn portefeuille" heeft. De leider van GroenLinks spreekt van belangenverstrengeling. Van Haga reageert door te stellen dat hij ondernemer is en zelf zijn pensioen moet regelen. "De communisten heten nu GroenLinks," aldus Van Haga. Bekijk de beelden van Jesse Klaver en Wybren van Haga hierboven. Bekijk ook Zien: Mark Rutte over huilen bij Holocaustmonument zorgt voor woedende reacties Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte maakt in één uur tijd ruzie met de hele Tweede Kamer (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Zwaar ongepast"
Volgens Klaver is het zwaar ongepast dat Van Haga vragen stelt over de woningmarkt, terwijl hij zelf "vele pandjes in zijn portefeuille" heeft. De leider van GroenLinks spreekt van belangenverstrengeling. Van Haga reageert door te stellen dat hij ondernemer is en zelf zijn pensioen moet regelen. "De communisten heten nu GroenLinks," aldus Van Haga.

Bekijk de beelden van Jesse Klaver en Wybren van Haga hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver haalt uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV