Tony Junior over drugsgebruik: "Ik wil er niets mee te maken hebben" (Rooijakkers over de Vloer)

Tony Junior over drugsgebruik: "Ik wil er niets mee te maken hebben" (Rooijakkers over de Vloer)

Donderdag 23 september opent Tony Junior de deuren voor Art Rooijakkers. In het programma Rooijakkers over de Vloer vertelt De Bachelor onder meer over zijn huidige liefdesleven. Ook heeft hij het over roken en drugs. Bekijk hieronder een fragment Tony Junior.

Lees verder onder de video.

<em>Tony Junior</em> over drugsgebruik: &quot;Ik wil er niets mee te maken hebben&quot; (<em>Rooijakkers over de Vloer</em>) Donderdag 23 september opent Tony Junior de deuren voor Art Rooijakkers. In het programma Rooijakkers over de Vloer vertelt De Bachelor onder meer over zijn huidige liefdesleven. Ook heeft hij het over roken en drugs. Bekijk hieronder een fragment Tony Junior. Lees verder onder de video. "Nooit gebruikt""Iedereen denkt altijd dat ik drugs gebruik en dat ik strak sta van het spul", zegt Tony. Maar hij gebruikt geen drugs en is hier trots op. Dit vertelt hij naast zijn broer aan Art. Zijn broer wil wel graag dat Tony de sigaretten laat liggen. Bekijk de video hierboven. Rooijakkers over de Vloer is elke donderdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de bloopers van Jan de Hoop in Rooijakkers over de Vloer: "Hilarische fragmenten" Bekijk deze video » Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor Bekijk deze video »
TV :
Tony Junior over drugsgebruik: "Ik wil er niets mee te maken hebben" (Rooijakkers over de Vloer)

"Nooit gebruikt"
"Iedereen denkt altijd dat ik drugs gebruik en dat ik strak sta van het spul", zegt Tony. Maar hij gebruikt geen drugs en is hier trots op. Dit vertelt hij naast zijn broer aan Art. Zijn broer wil wel graag dat Tony de sigaretten laat liggen. Bekijk de video hierboven.

Rooijakkers over de Vloer is elke donderdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tony Junior over drugsgebruik: "Ik wil er niets mee te maken hebben" (Rooijakkers over de Vloer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV