Zien: Geschrokken vakantiegangers terug van het door lava overspoelde La Palma

Zien: Geschrokken vakantiegangers terug van het door lava overspoelde La Palma

Vandaag zijn enkele tientallen Nederlandse vakantiegangers uit het door lava overspoelde La Palma teruggekomen op Schiphol. De vulkaan Cumbre Vieja op het Spaanse eiland is nog altijd actief, toch was het mogelijk om enkele vluchten te laten vertrekken. De teruggekeerde vakantiegangers zijn blij dat ze weer terug in Nederland zijn.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: Geschrokken <em>vakantiegangers</em> terug van het door lava overspoelde <em>La Palma</em> Vandaag zijn enkele tientallen Nederlandse vakantiegangers uit het door lava overspoelde La Palma teruggekomen op Schiphol. De vulkaan Cumbre Vieja op het Spaanse eiland is nog altijd actief, toch was het mogelijk om enkele vluchten te laten vertrekken. De teruggekeerde vakantiegangers zijn blij dat ze weer terug in Nederland zijn. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in Bekijk deze video » Heftige beelden uit La Palma: lavastroom richt enorme ravage aan Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geschrokken vakantiegangers terug van het door lava overspoelde La Palma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV