B&B-eigenaar Jacob reageert: "Deed echt mee aan programma voor de liefde"

B&B-eigenaar Jacob reageert: "Deed echt mee aan programma voor de liefde"

Na een mislukt liefdesavontuur in B&B Vol liefde, ontmoetten de oud-kandidaten elkaar op de B&B-reünie en vooral de uitspraak van Jacobs gast Sergun heeft veel losgemaakt. Volgens haar deed Jacob alleen maar mee om reclame te maken voor zijn B&B, bij RTL Boulevard reageert Jacob op deze kritiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B-eigenaar Jacob</em> reageert: &quot;Deed echt mee aan programma voor de liefde&quot; Na een mislukt liefdesavontuur in B&B Vol liefde, ontmoetten de oud-kandidaten elkaar op de B&B-reünie en vooral de uitspraak van Jacobs gast Sergun heeft veel losgemaakt. Volgens haar deed Jacob alleen maar mee om reclame te maken voor zijn B&B, bij RTL Boulevard reageert Jacob op deze kritiek. Tekst gaat verder onder de video. Jacob is kritiek zatJacob voelt zich enorm rot door de uitspraak van Sergun, hij vertelt dat hij zeker wel mee deed aan het programma voor de liefde en niet voor de bijkomende reclame. Hij legt uit hoe het echt zit. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
B&B-eigenaar Jacob reageert: "Deed echt mee aan programma voor de liefde"

Jacob is kritiek zat
Jacob voelt zich enorm rot door de uitspraak van Sergun, hij vertelt dat hij zeker wel mee deed aan het programma voor de liefde en niet voor de bijkomende reclame. Hij legt uit hoe het echt zit.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B-eigenaar Jacob reageert: "Deed echt mee aan programma voor de liefde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV