Bijzondere beelden: Peter R. de Vries en zoon Royce samen in nieuwe Sinterklaasfilm

Bijzondere beelden: Peter R. de Vries en zoon Royce samen in nieuwe Sinterklaasfilm

Eind juni van dit jaar stonden Peter R. de Vries en zoon Royce nog samen op de set van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Het zijn de laatste beelden van vader en zoon samen vastgelegd op camera. RTL Boulevard sprak met zoon Royce en de regisseur.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Peter R. de Vries</em> en zoon Royce samen in nieuwe <em>Sinterklaasfilm</em> Eind juni van dit jaar stonden Peter R. de Vries en zoon Royce nog samen op de set van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Het zijn de laatste beelden van vader en zoon samen vastgelegd op camera. RTL Boulevard sprak met zoon Royce en de regisseur. Tekst gaat verder onder de video. Bijzondere beeldenVorig jaar schitterde Peter R. de Vries voor het eerst in een kinderfilm, maar blijkbaar smaakte het acteren naar meer. Lucio Messercola is producent en regisseur van de film en kon ook dit jaar weer rekenen op de steun van de misdaadverslaggever. Royce vertelt dat het bijzondere beelden zijn geworden, zeker omdat het de laatste beelden zijn met zijn vader. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Bijzondere beelden: Peter R. de Vries en zoon Royce samen in nieuwe Sinterklaasfilm

Bijzondere beelden
Vorig jaar schitterde Peter R. de Vries voor het eerst in een kinderfilm, maar blijkbaar smaakte het acteren naar meer. Lucio Messercola is producent en regisseur van de film en kon ook dit jaar weer rekenen op de steun van de misdaadverslaggever. Royce vertelt dat het bijzondere beelden zijn geworden, zeker omdat het de laatste beelden zijn met zijn vader.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Peter R. de Vries en zoon Royce samen in nieuwe Sinterklaasfilm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV