Zien: Martijn Koning deelt screenshots over Jinek-debacle met Thierry Baudet

Zien: Martijn Koning deelt screenshots over Jinek-debacle met Thierry Baudet

Cabaretier Martijn Koning heeft op Twitter gereageerd op de uitspraken van Eva Jinek in het programma 'Boerderij van Dorst'. De talkshowhost zei daarin dat ze het verschrikkelijk vond hoe de cabaretier Thierry Baudet afbrandde tijdens haar uitzending, wat ertoe leidde dat de politicus van tafel liep.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Martijn Koning</em> deelt screenshots over <em>Jinek-debacle</em> met Thierry Baudet Cabaretier Martijn Koning heeft op Twitter gereageerd op de uitspraken van Eva Jinek in het programma 'Boerderij van Dorst'. De talkshowhost zei daarin dat ze het verschrikkelijk vond hoe de cabaretier Thierry Baudet afbrandde tijdens haar uitzending, wat ertoe leidde dat de politicus van tafel liep. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Martijn KoningIn de screenshots zien we een gesprek tussen Martijn Koning en de redactie van Jinek. De cabaretier schrijf er het volgende bij: "Ze wisten ervan, en ze mochten het gewoon lezen, maar dat hebben ze niet gedaan. Ik ben er echt klaar mee." Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Martijn Koning deelt screenshots over Jinek-debacle met Thierry Baudet

Reactie Martijn Koning
In de screenshots zien we een gesprek tussen Martijn Koning en de redactie van Jinek. De cabaretier schrijf er het volgende bij: "Ze wisten ervan, en ze mochten het gewoon lezen, maar dat hebben ze niet gedaan. Ik ben er echt klaar mee."

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martijn Koning deelt screenshots over Jinek-debacle met Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV