Zien: Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021

Zien: Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021

Televisiekijkend Nederland zat vandaag vol spanning aan de buis, elke avond worden bij RTL Boulevard nominaties bekend gemaakt voor de Televizier-Ring. Inmiddels is er nog één categorie die bekend moet worden gemaakt en dat is de categorie 'De Gouden Televizier-Ring'. Jamie Trenité en Aran Bade gingen vandaag met confettikanonnen op pad om de genomineerden te verrassen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit zijn de <em>genomineerden</em> voor de <em>Gouden Televizier-Ring 2021</em> Televisiekijkend Nederland zat vandaag vol spanning aan de buis, elke avond worden bij RTL Boulevard nominaties bekend gemaakt voor de Televizier-Ring. Inmiddels is er nog één categorie die bekend moet worden gemaakt en dat is de categorie 'De Gouden Televizier-Ring'. Jamie Trenité en Aran Bade gingen vandaag met confettikanonnen op pad om de genomineerden te verrassen. Tekst gaat verder onder de video. De genomineerdenDe Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia zijn de kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring. De sterren worden 14 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021

De genomineerden
De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia zijn de kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring. De sterren worden 14 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV