Beste Zangers gemist? Karsu zingt vrolijke versie van 'Hollywood seven'

Beste Zangers gemist? Karsu zingt vrolijke versie van 'Hollywood seven'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Vorige week zong de beeldschone Karsu het nummer 'Hijo de la luna' en deze week blaast ze iedereen omver met 'Hollywood seven'. De zangeres tovert een lach op het gezicht van Alides Hidding.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Karsu</em> zingt vrolijke versie van 'Hollywood seven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Vorige week zong de beeldschone Karsu het nummer 'Hijo de la luna' en deze week blaast ze iedereen omver met 'Hollywood seven'. De zangeres tovert een lach op het gezicht van Alides Hidding. Tekst gaat verder onder de video. Hollywood sevenKarsu zingt 'Hollywood seven', maar waar gaat dat nummer eingelijk over? Een liedje dat gaat over de wens van een zanger die naar Los Angeles gaat om 't te maken daar, maar die allerlei obstakels tegenkomt en uiteindelijk maar weer naar huis gaat. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Karsu zingt vrolijke versie van 'Hollywood seven'

Hollywood seven
Karsu zingt 'Hollywood seven', maar waar gaat dat nummer eingelijk over? Een liedje dat gaat over de wens van een zanger die naar Los Angeles gaat om 't te maken daar, maar die allerlei obstakels tegenkomt en uiteindelijk maar weer naar huis gaat.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Karsu zingt vrolijke versie van 'Hollywood seven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV