Beste Zangers gemist? Hendrik Jan Bökkers en band spelen 'Carry On'

Beste Zangers gemist? Hendrik Jan Bökkers en band spelen 'Carry On'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Hendrik Jan Bökkers</em> en band spelen 'Carry On' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De Overijsselse rockband Bökkers onder leiding van Hendrik Jan Bökkers zingt graag in harmonie en dat laten ze vanavond horen bij de Beste Zangers. De band zingt samen het nummer 'Carry On', een plaat die Alides vroeger grijsgedraaid heeft. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Hendrik Jan Bökkers en band spelen 'Carry On'

De Overijsselse rockband Bökkers onder leiding van Hendrik Jan Bökkers zingt graag in harmonie en dat laten ze vanavond horen bij de Beste Zangers. De band zingt samen het nummer 'Carry On', een plaat die Alides vroeger grijsgedraaid heeft.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Hendrik Jan Bökkers en band spelen 'Carry On' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV