Beste Zangers gemist? Belle Perez geeft een Spaanse twist aan 'Specialized in you'

Beste Zangers gemist? Belle Perez geeft een Spaanse twist aan 'Specialized in you'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Belle Perez</em> geeft een Spaanse twist aan 'Specialized in you' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Toen Belle Perez nog een kleine Belle was, was 'Specialized in you' een grote hit. De zangeres herinnert zich nog de nummers van Time Bandits die ze op de radio hoorde. Met een Spaanse touch zingt Belle het liedje 'Specialized in you'. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Belle Perez geeft een Spaanse twist aan 'Specialized in you'

Toen Belle Perez nog een kleine Belle was, was 'Specialized in you' een grote hit. De zangeres herinnert zich nog de nummers van Time Bandits die ze op de radio hoorde. Met een Spaanse touch zingt Belle het liedje 'Specialized in you'.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Belle Perez geeft een Spaanse twist aan 'Specialized in you' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV