Op1 gemist? Thomas van Groningen over grote onrust tijdens Algemene Beschouwingen

Op1 gemist? Thomas van Groningen over grote onrust tijdens Algemene Beschouwingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thomas van Groningen</em> over grote onrust tijdens Algemene Beschouwingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Politiekverslaggever Thomas van Groningen was vandaag aanwezig bij de Algemene Beschouwingen. Het debat stond vandaag vooral in het teken van de loonsverhoging in de zorg, die volgens het kabinet betaald moet worden door de burgers. Dit maakte veel los in de Kamer. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thomas van Groningen over grote onrust tijdens Algemene Beschouwingen

Politiekverslaggever Thomas van Groningen was vandaag aanwezig bij de Algemene Beschouwingen. Het debat stond vandaag vooral in het teken van de loonsverhoging in de zorg, die volgens het kabinet betaald moet worden door de burgers. Dit maakte veel los in de Kamer.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Thomas van Groningen over grote onrust tijdens Algemene Beschouwingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV