Op1 gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie

Op1 gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tijdens de coronapandemie werd goed duidelijk dat 'de gewone man' ons land overeind houdt in tijden van onzekerheid, toch krijgt deze groep vaak te weinig betaald. Het gaat over verpleegkundigen, schoonmakers en vuilnismensen met een totale omvang van 3,5 miljoen mensen in de Nederlandse maatschappij. Oud SP-voorzitter Ron Meyer vindt het tijd dat deze groep beloond wordt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie

Tijdens de coronapandemie werd goed duidelijk dat 'de gewone man' ons land overeind houdt in tijden van onzekerheid, toch krijgt deze groep vaak te weinig betaald. Het gaat over verpleegkundigen, schoonmakers en vuilnismensen met een totale omvang van 3,5 miljoen mensen in de Nederlandse maatschappij. Oud SP-voorzitter Ron Meyer vindt het tijd dat deze groep beloond wordt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 'De gewone man' heeft Nederland overeind gehouden in de pandemie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV