Op1 gemist? Angela de Jong snapt niets van genomineerden Gouden Televizier-Ring

Op1 gemist? Angela de Jong snapt niets van genomineerden Gouden Televizier-Ring

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021. Televisierecensent Angela de Jong is op zijn zachtst gezegd 'verbaasd' over de genomineerden, bij Op1 vertelt ze waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Angela de Jong</em> snapt niets van genomineerden <em>Gouden Televizier-Ring</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021. Televisierecensent Angela de Jong is op zijn zachtst gezegd 'verbaasd' over de genomineerden, bij Op1 vertelt ze waarom. Tekst gaat verder onder de video. Wat is televisie“We zagen tijdens corona dat de BN’er het moeilijk had. Misschien vinden we het nog wel heel leuk om op vrijdagavond een grote show te kijken, maar wat binnenkomt, is toch dat echte leven." vertelde Angela de Jong. Ze is het duidelijk niet eens met de drie genomineerde programma's. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Angela de Jong snapt niets van genomineerden Gouden Televizier-Ring

Wat is televisie
“We zagen tijdens corona dat de BN’er het moeilijk had. Misschien vinden we het nog wel heel leuk om op vrijdagavond een grote show te kijken, maar wat binnenkomt, is toch dat echte leven." vertelde Angela de Jong. Ze is het duidelijk niet eens met de drie genomineerde programma's.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Angela de Jong snapt niets van genomineerden Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV