Unieke beelden in Op1: Eerste uitgezonden straatinterview uit 1959 getoond

Unieke beelden in Op1: Eerste uitgezonden straatinterview uit 1959 getoond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Unieke beelden in <em>Op1</em>: Eerste uitgezonden <em>straatinterview uit 1959</em> getoond Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het eerste straatinterview dat uitgezonden werd op Nederlandse televisie dateert uit 1959 en was te zien in het programma 'Televitrine met Maria van der Elst'. In het interview ging Maria op zoek naar vrouwen achter het stuur. Eppo van Nispen neemt ons mee naar dat bijzondere interview. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Unieke beelden in Op1: Eerste uitgezonden straatinterview uit 1959 getoond

Het eerste straatinterview dat uitgezonden werd op Nederlandse televisie dateert uit 1959 en was te zien in het programma 'Televitrine met Maria van der Elst'. In het interview ging Maria op zoek naar vrouwen achter het stuur. Eppo van Nispen neemt ons mee naar dat bijzondere interview.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Unieke beelden in Op1: Eerste uitgezonden straatinterview uit 1959 getoond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV