Samenvatting FC Twente - AZ (Eredivisie)

Samenvatting FC Twente - AZ (Eredivisie)

Samenvatting <em>FC Twente - AZ</em> (Eredivisie) AZ is op zijn zachtst gezegd dramatisch begonnen aan het nieuwe Eredivisieseizoen. Het gemis van sterspelers als Myron Boadu, Teun Koopmeiners en Calvin Stengs wordt gevoeld door de Alkmaarders, want donderdag kregen ze in Enschede al hun vierde nederlaag in vijf wedstrijden om de oren. FC Twente was met 3-1 te sterk. Bekijk de samenvatting van FC Twente - AZ hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Groningen - Vitesse (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting SC Cambuur - Heracles Almelo (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Twente - AZ (Eredivisie)

AZ is op zijn zachtst gezegd dramatisch begonnen aan het nieuwe Eredivisieseizoen. Het gemis van sterspelers als Myron Boadu, Teun Koopmeiners en Calvin Stengs wordt gevoeld door de Alkmaarders, want donderdag kregen ze in Enschede al hun vierde nederlaag in vijf wedstrijden om de oren. FC Twente was met 3-1 te sterk.

Bekijk de samenvatting van FC Twente - AZ hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Twente - AZ (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV