Too Close aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Too Close aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Too Close aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de Britse mini-thrillerserie Too Close onderzoekt forensisch psychiater Emma Robertson de psyche van een vrouw die iets vreselijks gedaan heeft. Drie vrijdagen rond 23:05 uur op NPO 2. MisdrijfEmma Robertson is een forensisch psychiater die een diep verdriet met zich meedraagt. Op een dag wordt ze gevraagd om Connie Mortensen te behandelen, een vrouw die een vreselijk misdrijf heeft begaan, maar beweert zich er niets van te kunnen herinneren. Kat-en-muisspelEmma moet Connies geestelijke gesteldheid beoordelen. De vlijmscherpe en manipulatieve patiënt voelt Emma's onzekerheden haarfijn aan, met een complex kat-en-muisspel tot gevolg waarin de rollen worden omgedraaid. Bekijk hier de angstaanjagende trailer van Paranormal Activity: Next of Kin Bekijk deze video » Bekijk de trailer van A Spark Story: vanaf 24 september te zien op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk trailer van Escape The Undertaker: vanaf 5 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Too Close aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de Britse mini-thrillerserie Too Close onderzoekt forensisch psychiater Emma Robertson de psyche van een vrouw die iets vreselijks gedaan heeft. Drie vrijdagen rond 23:05 uur op NPO 2.

Misdrijf
Emma Robertson is een forensisch psychiater die een diep verdriet met zich meedraagt. Op een dag wordt ze gevraagd om Connie Mortensen te behandelen, een vrouw die een vreselijk misdrijf heeft begaan, maar beweert zich er niets van te kunnen herinneren.

Kat-en-muisspel
Emma moet Connies geestelijke gesteldheid beoordelen. De vlijmscherpe en manipulatieve patiënt voelt Emma's onzekerheden haarfijn aan, met een complex kat-en-muisspel tot gevolg waarin de rollen worden omgedraaid.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Too Close aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV