Hilarische beelden: James Corden is persoonlijke assistent Rihanna voor lingerieshow

Hilarische beelden: James Corden is persoonlijke assistent Rihanna voor lingerieshow

Het laatste album van Rihanna, ANTI, dateert alweer uit 2016 en er zijn geen tekenen dat nieuwe muziek in aantocht is. In plaats daarvan focust ze zich op haar zakenimperium, zoals haar lingeriemerk Savage X Fenty. James Corden hielp de superster bij de voorbereidingen van haar modeshow, met alle gevolgen van dien.

Lees verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>James Corden</em> is persoonlijke assistent <em>Rihanna</em> voor lingerieshow Het laatste album van Rihanna, ANTI, dateert alweer uit 2016 en er zijn geen tekenen dat nieuwe muziek in aantocht is. In plaats daarvan focust ze zich op haar zakenimperium, zoals haar lingeriemerk Savage X Fenty. James Corden hielp de superster bij de voorbereidingen van haar modeshow, met alle gevolgen van dien. Lees verder onder de video. "Bad guy"Corden gedraagt zich als een bad guy achter de schermen, om ervoor te zorgen dat alles naar wens van Rihanna is. Mensen mogen haar zelf niet aankijken - een sneer naar de giftige werksfeer bij Ellen DeGeneres? Daar zit de zangeres echter totaal niet op te wachten. Corden geeft ondertussen alles om het Rihanna naar de zin te maken: hij voert haar zelfs koffie. Bekijk de beelden van James Corden en Rihanna hierboven. Bekijk ook Zien: Rihanna zet mode-wereld op z'n kop met haar lingerieshow (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische beelden: James Corden is persoonlijke assistent Rihanna voor lingerieshow

"Bad guy"
Corden gedraagt zich als een bad guy achter de schermen, om ervoor te zorgen dat alles naar wens van Rihanna is. Mensen mogen haar zelf niet aankijken - een sneer naar de giftige werksfeer bij Ellen DeGeneres? Daar zit de zangeres echter totaal niet op te wachten. Corden geeft ondertussen alles om het Rihanna naar de zin te maken: hij voert haar zelfs koffie.

Bekijk de beelden van James Corden en Rihanna hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV