Jinek gemist? Waylon over nieuwe single Dit is nog meer wie ik ben

Jinek gemist? Waylon over nieuwe single Dit is nog meer wie ik ben

Waylon presenteert met Dit is nog meer wie ik ben zijn allereerste Nederlandstalige single, van zijn later te verschijnen volledig Nederlandstalige album. De zanger vertelde donderdagavond bij Jinek dat de coronacrisis de reden is dat hij deze nieuwe weg is ingeslagen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Waylon over nieuwe single <em>Dit is nog meer wie ik ben</em> Waylon presenteert met Dit is nog meer wie ik ben zijn allereerste Nederlandstalige single, van zijn later te verschijnen volledig Nederlandstalige album. De zanger vertelde donderdagavond bij Jinek dat de coronacrisis de reden is dat hij deze nieuwe weg is ingeslagen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Waylon over nieuwe single Dit is nog meer wie ik ben


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Waylon over nieuwe single Dit is nog meer wie ik ben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV