Jinek: moord op Gabby Petiti houdt Amerika in de greep

Jinek: moord op Gabby Petiti houdt Amerika in de greep

Amerika raakt niet uitgesproken over de moord op Gabby Petito en de klopjacht op haar vriend en de vermeende dader Brian. Amerika-verslaggever Tom van 't Einde en presentator Kees van der Spek zijn gefascineerd door de zaak, vallen van de ene verbazing in de andere, en spraken er donderdagavond over met Eva Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: moord op <em>Gabby Petiti</em> houdt Amerika in de greep Amerika raakt niet uitgesproken over de moord op Gabby Petito en de klopjacht op haar vriend en de vermeende dader Brian. Amerika-verslaggever Tom van 't Einde en presentator Kees van der Spek zijn gefascineerd door de zaak, vallen van de ene verbazing in de andere, en spraken er donderdagavond over met Eva Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: moord op Gabby Petiti houdt Amerika in de greep


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: moord op Gabby Petiti houdt Amerika in de greep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV