Video: Patty Brard geschrokken van liefdesnieuws Edwin Spee, weduwnaar Bibian Mentel

Video: Patty Brard geschrokken van liefdesnieuws Edwin Spee, weduwnaar Bibian Mentel

Edwin Spee, de weduwnaar van de in maart gestorven Bibian Mentel, is weer gelukkig in de liefde, zo laat hij deze week weten. "Hij is weer verliefd. Hij zegt dat het net is of Bibian haar gestuurd heeft", vertelt Patty Brard.

'Zes maanden heel kort'
De entertainmentdeskundige gunt iedereen zijn of haar geluk maar is wel van het nieuws geschrokken: "Ik vind zes maanden heel kort. Maar misschien ligt dat aan mij." Ze lijkt daar niet alleen in te staan want ze krijgt bijval van Bram Moszkowicz, ook aanwezig in de Shownieuws-studio: "Ik vind het ook snel", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder.

Video: Patty Brard geschrokken van liefdesnieuws <em>Edwin Spee</em>, weduwnaar Bibian Mentel Edwin Spee, de weduwnaar van de in maart gestorven Bibian Mentel, is weer gelukkig in de liefde, zo laat hij deze week weten. "Hij is weer verliefd. Hij zegt dat het net is of Bibian haar gestuurd heeft", vertelt Patty Brard. 'Zes maanden heel kort'De entertainmentdeskundige gunt iedereen zijn of haar geluk maar is wel van het nieuws geschrokken: "Ik vind zes maanden heel kort. Maar misschien ligt dat aan mij." Ze lijkt daar niet alleen in te staan want ze krijgt bijval van Bram Moszkowicz, ook aanwezig in de Shownieuws-studio: "Ik vind het ook snel", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Shownieuws: stelt Rachel Hazes boek uit vanwege negatieve sfeer rondom haar en André? Bekijk deze video » Viola Holt weet het zeker: "Coronavaccin bevat nanobots" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Patty Brard geschrokken van liefdesnieuws Edwin Spee, weduwnaar Bibian Mentel


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Patty Brard geschrokken van liefdesnieuws Edwin Spee, weduwnaar Bibian Mentel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV