Zien: 'ijskoningin' Debbie (B&B Vol Liefde) terug in Amsterdam

Zien: 'ijskoningin' Debbie (B&B Vol Liefde) terug in Amsterdam

'IJskoningin' Debbie Breg, en dat zijn haar eigen woorden, is weer even in Nederland en dat doet de B&B-eigenaresse goed: "Happy to be back", schrijft ze bij een foto op Instagram. Ze staat op de Dam in Amsterdam waar ze al haar fans ongetwijfeld van zich af moet slaan. Vervolgens maakt ze ook nog een rondje over de hoofdstedelijke grachten. De tour de Debbie zie je hieronder.

Zien: 'ijskoningin' Debbie (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) terug in Amsterdam 'IJskoningin' Debbie Breg, en dat zijn haar eigen woorden, is weer even in Nederland en dat doet de B&B-eigenaresse goed: "Happy to be back", schrijft ze bij een foto op Instagram. Ze staat op de Dam in Amsterdam waar ze al haar fans ongetwijfeld van zich af moet slaan. Vervolgens maakt ze ook nog een rondje over de hoofdstedelijke grachten. De tour de Debbie zie je hieronder. View this post on Instagram A post shared by Debbie Breg (@debbiebreg) Bekijk ook Zien: Debbie (B&B Vol Liefde) geeft zich bloot op Instagram Bekijk deze video » Video: met deze man wil Debbie (B&B Vol Liefde) wél dansen Bekijk deze video » BB Vol Liefde: Pascal geeft Debbie trap na Bekijk deze video »
Show :
Zien: 'ijskoningin' Debbie (B&B Vol Liefde) terug in Amsterdam


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 'ijskoningin' Debbie (B&B Vol Liefde) terug in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV