Radar: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten?

Radar: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten?

Radar dook deze week opnieuw in de wereld van de borstimplantaten en de enorme problemen die ze op kunnen leveren. "We krijgen veel verhalen binnen van vrouwen die klachten krijgen en die lijst is niet missellijk", vertelt presentatrice Antoinette Hertsenberg. Bekijk de hele reportage hieronder.

<em>Radar</em>: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten? Radar dook deze week opnieuw in de wereld van de borstimplantaten en de enorme problemen die ze op kunnen leveren. "We krijgen veel verhalen binnen van vrouwen die klachten krijgen en die lijst is niet missellijk", vertelt presentatrice Antoinette Hertsenberg. Bekijk de hele reportage hieronder. Bekijk ook Radar: werkt collageenpoeder écht tegen rimpels? Bekijk deze video » Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten? Bekijk deze video » Radar: Sony liegt flink over opslagcapaciteit PlayStation Bekijk deze video »
TV :
Radar: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Radar: hoe gevaarlijk zijn borstimplantaten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV