Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel

Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel

Na een weekend pauze mogen de Formule 1-coureurs zich de komende dagen opmaken voor de Grand Prix van Rusland. Vrijdagochtend werd de eerste vrije training in Sochi verreden, en daar bleken de Mercedessen snel te zijn.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> GP van Rusland: Mercedessen zijn snel Na een weekend pauze mogen de Formule 1-coureurs zich de komende dagen opmaken voor de Grand Prix van Rusland. Vrijdagochtend werd de eerste vrije training in Sochi verreden, en daar bleken de Mercedessen snel te zijn. Lees verder onder de video. Verstappen derdeValtteri Bottas, die zijn stoeltje na dit seizoen moet afstaan aan George Russell, reed de snelste tijd in Rusland. Hij werd gevolgd door Lewis Hamilton en Max Verstappen, die de derde tijd reed. Verder was het een vrije training waarin er eigenlijk weinig spectaculairs gebeurde. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de GP van Rusland hierboven. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Italië 2021 Bekijk deze video » Max Verstappen reageert op botsing met Lewis Hamilton: "Als er een niet wil meewerken..." Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel

Verstappen derde
Valtteri Bottas, die zijn stoeltje na dit seizoen moet afstaan aan George Russell, reed de snelste tijd in Rusland. Hij werd gevolgd door Lewis Hamilton en Max Verstappen, die de derde tijd reed. Verder was het een vrije training waarin er eigenlijk weinig spectaculairs gebeurde.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de GP van Rusland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV