Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video)

Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video)

Een openhartige Eva Jinek blikte deze week met Raven van Dorst terug op een lastig moment in haar carrière: toen ze ontslagen werd bij Nieuwsuur vanwege haar relatie met Bram Moszkowicz: "Dat vond ik wel echt moeilijk toen. Ik denk dat ik toen dacht van: ik denk dat dit niet meer goed gaat komen."

'Heb me geschaamd'
De talkshowkoningin vreesde op dat moment zelfs voor het einde van haar tv-loopbaan: "Ik was eigenlijk mijn baan gewoon kwijt en ik moest het ook nog aan mijn ouders gaan vertellen, voordat het in de pers zou staan. Ik heb me echt geschaamd." Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Eva Jinek: 'Na ontslag bij <em>Nieuwsuur</em> dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video) Een openhartige Eva Jinek blikte deze week met Raven van Dorst terug op een lastig moment in haar carrière: toen ze ontslagen werd bij Nieuwsuur vanwege haar relatie met Bram Moszkowicz: "Dat vond ik wel echt moeilijk toen. Ik denk dat ik toen dacht van: ik denk dat dit niet meer goed gaat komen." 'Heb me geschaamd'De talkshowkoningin vreesde op dat moment zelfs voor het einde van haar tv-loopbaan: "Ik was eigenlijk mijn baan gewoon kwijt en ik moest het ook nog aan mijn ouders gaan vertellen, voordat het in de pers zou staan. Ik heb me echt geschaamd." Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Bekijk ook Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst Bekijk deze video »
TV :
Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV