Viola Holt weet het zeker: "Coronavaccin bevat nanobots" (video)

Viola Holt weet het zeker: "Coronavaccin bevat nanobots" (video)

Voormalig tv-icoon Viola Holt liet zich deze week van een hele andere kant zien, in een gesprek dat ze voerde met de veelbesproken Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Ze blijkt er een kritische mening over corona en hoe de Nederlandse regering daarmee omgaat op na te houden. Zo vindt Holt bijvoorbeeld dat momenteel mensen buiten de maatschappij worden gezet: "Als ik straks geen QR-code heb en niet meer naar de winkel kan dan moet ik alternatieven zoeken."

'Corona is stevige influenza'
De voormalig 5 Uur Show-presentatrice, die ook nog met Bonnie St. Claire feesten afstruinde voor een ander tv-programma, denkt dat de jongeren zullen gaan rebelleren in deze QR-maatschappij: "En dat is logisch." Ze ziet het coronavirus als een stevige influenza en snapt BN'ers die foto's plaatsen van hun coronaprik totaal niet: "Dan denk ik, kind kind kind, waarom die blijdschap? Ze propageren iets, een vaccinatiepaspoort, dat discriminatie is."

'Coronavaccin bevat nanobots'
Om de een of andere reden is Holt ervan overtuigd geraakt dat het vaccin levensgevaarlijk is en dat het onbekende en verdachte materialen bevat: "Dan word je gedigitaliseerd met nanobots en allerlei dingen die je niet weet. Dat vaccin, dat raak je nooit meer kwijt."

Bekijk het hele gesprek tussen Viola Holt en Willem Engel hieronder

Viola Holt weet het zeker: &quot;Coronavaccin bevat <em>nanobots</em>&quot; (video) Voormalig tv-icoon Viola Holt liet zich deze week van een hele andere kant zien, in een gesprek dat ze voerde met de veelbesproken Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Ze blijkt er een kritische mening over corona en hoe de Nederlandse regering daarmee omgaat op na te houden. Zo vindt Holt bijvoorbeeld dat momenteel mensen buiten de maatschappij worden gezet: "Als ik straks geen QR-code heb en niet meer naar de winkel kan dan moet ik alternatieven zoeken." 'Corona is stevige influenza'De voormalig 5 Uur Show-presentatrice, die ook nog met Bonnie St. Claire feesten afstruinde voor een ander tv-programma, denkt dat de jongeren zullen gaan rebelleren in deze QR-maatschappij: "En dat is logisch." Ze ziet het coronavirus als een stevige influenza en snapt BN'ers die foto's plaatsen van hun coronaprik totaal niet: "Dan denk ik, kind kind kind, waarom die blijdschap? Ze propageren iets, een vaccinatiepaspoort, dat discriminatie is." 'Coronavaccin bevat nanobots'Om de een of andere reden is Holt ervan overtuigd geraakt dat het vaccin levensgevaarlijk is en dat het onbekende en verdachte materialen bevat: "Dan word je gedigitaliseerd met nanobots en allerlei dingen die je niet weet. Dat vaccin, dat raak je nooit meer kwijt." Bekijk het hele gesprek tussen Viola Holt en Willem Engel hieronder Bekijk ook Nieuwsuur: "Beperken coronavaccin-weigeraars de vrijheden van de hele bevolking?" Bekijk deze video » Doutzen Kroes in RTL Boulevard: "Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Viola Holt weet het zeker: "Coronavaccin bevat nanobots" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Viola Holt weet het zeker: "Coronavaccin bevat nanobots" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV