HLF8: Giel Beelen loopt over glas

HLF8: Giel Beelen loopt over glas

Giel Beelen is de afgelopen jaren een andere weg in geslagen en houdt zich steeds meer bezig met zelfontwikkeling, meditatie en zijn zingevingsplatform KUKURU. Ook loopt hij tegenwoordig over glas, zoals donderdagavond te zien was. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8</em>: Giel Beelen loopt over glas Giel Beelen is de afgelopen jaren een andere weg in geslagen en houdt zich steeds meer bezig met zelfontwikkeling, meditatie en zijn zingevingsplatform KUKURU. Ook loopt hij tegenwoordig over glas, zoals donderdagavond te zien was. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: Robert ten Brink basht Gordon Bekijk deze video »

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Giel Beelen loopt over glas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV