Kajsa Ollongren blij met verlagen verhuurdersheffing: "Belangrijke stap" (video)

Kajsa Ollongren blij met verlagen verhuurdersheffing: "Belangrijke stap" (video)

De woningcorporaties pleiten al langere tijd voor een afschaffing van de verhuurdersheffing, deze groept lijkt nu eindelijk gelijk te krijgen. De Tweede Kamer heeft namelijk besloten dat de verhuurdersheffing omlaag gaat en corporaties het geld moeten gebruiken voor nieuwbouw. Woonminister Ollongren is blij met deze verlaging: "Belangrijke stap."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>Kajsa Ollongren</em> blij met verlagen <em>verhuurdersheffing</em>: &quot;Belangrijke stap&quot; (video) De woningcorporaties pleiten al langere tijd voor een afschaffing van de verhuurdersheffing, deze groept lijkt nu eindelijk gelijk te krijgen. De Tweede Kamer heeft namelijk besloten dat de verhuurdersheffing omlaag gaat en corporaties het geld moeten gebruiken voor nieuwbouw. Woonminister Ollongren is blij met deze verlaging: "Belangrijke stap." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Buitenhof: Asscher over verhuurdersheffing: "Dure lessen geleerd als PvdA" Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kajsa Ollongren blij met verlagen verhuurdersheffing: "Belangrijke stap" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV