Bekijk eerste beelden K2 Zoekt K3: Ziggy Krassenberg maakt indruk op Gordon

Bekijk eerste beelden K2 Zoekt K3: Ziggy Krassenberg maakt indruk op Gordon

Nu blondine Klaasje K3 heeft verlaten, gaan de twee overgebleven K2’tjes in Nederland en Vlaanderen op zoek naar een geschikte vervanger. Vanavond wordt de eerste aflevering in Nederland uitgezonden en het belooft een spektakel te worden, Wordt Ziggy Krassenberg het nieuwe K3'tje?

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk eerste beelden <em>K2 Zoekt K3</em>: Ziggy Krassenberg maakt indruk op <em>Gordon</em> Nu blondine Klaasje K3 heeft verlaten, gaan de twee overgebleven K2’tjes in Nederland en Vlaanderen op zoek naar een geschikte vervanger. Vanavond wordt de eerste aflevering in Nederland uitgezonden en het belooft een spektakel te worden, Wordt Ziggy Krassenberg het nieuwe K3'tje? Tekst gaat verder onder de video. Talentenjacht met een twistAan K2 Zoekt K3 zit een twist, voordat de kandidaten voor de honderdkoppige jury komen te staan, moeten ze eerst de professionele jury overtuigen met hun zang- en performance kunsten. Eén van deze juryleden is Gordon en hij is duidelijk onder de indruk van Ziggy zijn optreden. K2 zoekt K3 is vanaf vrijdag 24 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk teaser K2 zoekt K3: vanaf 24 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Hanne Verbruggen over K2 Zoekt K3: ''Dit is het ultieme ingrediënt'' Bekijk deze video »

Talentenjacht met een twist
Aan K2 Zoekt K3 zit een twist, voordat de kandidaten voor de honderdkoppige jury komen te staan, moeten ze eerst de professionele jury overtuigen met hun zang- en performance kunsten. Eén van deze juryleden is Gordon en hij is duidelijk onder de indruk van Ziggy zijn optreden.

K2 zoekt K3 is vanaf vrijdag 24 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden K2 Zoekt K3: Ziggy Krassenberg maakt indruk op Gordon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV