Bijzondere beelden: Lewis Hamilton remt te laat en rijdt monteur omver

Bijzondere beelden: Lewis Hamilton remt te laat en rijdt monteur omver

De rivaal van Max Verstappen, Lewis Hamilton was er niet helemaal bij tijdens de tweede vrije training in Sochi. De zevenvoudig wereldkampioen remde te laat bij het inrijden van zijn pitstraat, waardoor hij een van zijn monteurs aanreed. Lewis verontschuldigde zich gelijk over de radio, niemand is gewond geraakt door de aanrijding.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Lewis Hamilton</em> remt te laat en rijdt <em>monteur</em> omver De rivaal van Max Verstappen, Lewis Hamilton was er niet helemaal bij tijdens de tweede vrije training in Sochi. De zevenvoudig wereldkampioen remde te laat bij het inrijden van zijn pitstraat, waardoor hij een van zijn monteurs aanreed. Lewis verontschuldigde zich gelijk over de radio, niemand is gewond geraakt door de aanrijding. Tekst gaat verder onder de video. Mercedessen oppermachtigDe vrijdag in Rusland werd gedomineerd door de beide Mercedessen. In zowel de eerste- als de tweede vrije training waren Lewis Hamilton en Valtteri Bottas het snelst. Red Bull heeft de beslissing genomen om Max zijn motor te wisselen, echter betekent dit wel dat de Nederlander zondag achteraan grid moet beginnen. Bekijk de beelden van de aanrijding hierboven. Bekijk ook Zien: Dit is waarom alleen Verstappen bestraft is voor de botsing met Hamilton Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 GP van Rusland: Mercedessen zijn snel Bekijk deze video »
Formule 1 :
Bijzondere beelden: Lewis Hamilton remt te laat en rijdt monteur omver

Mercedessen oppermachtig
De vrijdag in Rusland werd gedomineerd door de beide Mercedessen. In zowel de eerste- als de tweede vrije training waren Lewis Hamilton en Valtteri Bottas het snelst. Red Bull heeft de beslissing genomen om Max zijn motor te wisselen, echter betekent dit wel dat de Nederlander zondag achteraan grid moet beginnen.

Bekijk de beelden van de aanrijding hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Lewis Hamilton remt te laat en rijdt monteur omver of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV