Video: Mark Rutte deelt sneer uit aan cocaïnegebruikers

Video: Mark Rutte deelt sneer uit aan cocaïnegebruikers

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen heeft Mark Rutte een flinke sneer uitgedeeld naar gebruikers van cocaïne. Zij zouden namelijk het criminele circuit staande houden. John van den Heuvel vindt dat de demissionair minister gelijk heeft: "Gebruikers van drugs moeten beseffen dat ze net zo schuldig zijn aan de hele problematiek die hierdoor is ontstaan als criminelen."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Mark Rutte</em> deelt sneer uit aan <em>cocaïnegebruikers</em> Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen heeft Mark Rutte een flinke sneer uitgedeeld naar gebruikers van cocaïne. Zij zouden namelijk het criminele circuit staande houden. John van den Heuvel vindt dat de demissionair minister gelijk heeft: "Gebruikers van drugs moeten beseffen dat ze net zo schuldig zijn aan de hele problematiek die hierdoor is ontstaan als criminelen." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Geert Wilders krijgt Mark Rutte flink aan het lachen Bekijk deze video » Video: Ruime meerderheid in Tweede Kamer wil leenstelsel definitief afschaffen Bekijk deze video » Zien: Heeft Thierry Baudet cocaïne van de borsten van een vrouw gesnoven? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mark Rutte deelt sneer uit aan cocaïnegebruikers


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte deelt sneer uit aan cocaïnegebruikers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV