Khalid & Sophie gemist? Leonardo DiCaprio investeert in Nederlands kweekvlees

Khalid & Sophie gemist? Leonardo DiCaprio investeert in Nederlands kweekvlees

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Leonardo DiCaprio</em> investeert in Nederlands kweekvlees Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio gaat investeren in een Nederlands product, kweekvlees om precies te zijn. Dat wordt gemaakt met behulp van technologie, maar het gaat hierbij wel om echt vlees. Anna Gimbrère vertelt ons dat het gemaakt wordt van spiercellen die cellen uit een levend dier worden gehaald. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Leonardo DiCaprio investeert in Nederlands kweekvlees

Wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio gaat investeren in een Nederlands product, kweekvlees om precies te zijn. Dat wordt gemaakt met behulp van technologie, maar het gaat hierbij wel om echt vlees. Anna Gimbrère vertelt ons dat het gemaakt wordt van spiercellen die cellen uit een levend dier worden gehaald.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Leonardo DiCaprio investeert in Nederlands kweekvlees of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV