Zien: eerste beelden realityserie Ronnie Flex zijn intiem en emotioneel

Zien: eerste beelden realityserie Ronnie Flex zijn intiem en emotioneel

Zien: eerste beelden realityserie <em>Ronnie Flex</em> zijn intiem en emotioneel Vanaf 30 september kun je wekelijks genieten van de realityserie Voor Altijd Samen van Ronnie Flex. In de serie geeft de rapper een bijzonder kijkje in zijn dagelijks leven. Het is een intiem en emotioneel portret geworden. RTL Boulevard gaf je alvast de eerste beelden. Je ziet het fragment hierboven. Voor Altijd Samen bestaat uit 8 delen en is vanaf 30 september wekelijks te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: eerste beelden realityserie Ronnie Flex zijn intiem en emotioneel

Vanaf 30 september kun je wekelijks genieten van de realityserie Voor Altijd Samen van Ronnie Flex. In de serie geeft de rapper een bijzonder kijkje in zijn dagelijks leven. Het is een intiem en emotioneel portret geworden. RTL Boulevard gaf je alvast de eerste beelden. Je ziet het fragment hierboven.

Voor Altijd Samen bestaat uit 8 delen en is vanaf 30 september wekelijks te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: eerste beelden realityserie Ronnie Flex zijn intiem en emotioneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV