Khalid & Sophie: bekende tune van De Fabeltjeskrant was er bijna niet geweest

Khalid & Sophie: bekende tune van De Fabeltjeskrant was er bijna niet geweest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: bekende tune van <em>De Fabeltjeskrant</em> was er bijna niet geweest Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Meestercomponist Ruud Bos schreef de meest aanstekelijke tunes voor tv, films en theaterstukken. Zo maakte hij de melodie van De Fabeltjeskrant. Hij vertelt hoe de tune is ontstaan en dat het bekende deuntje er bijna niet was geweest: "Ik heb mijn poot stijf gehouden toen hij zei dat het te moeilijk was." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: bekende tune van De Fabeltjeskrant was er bijna niet geweest

Meestercomponist Ruud Bos schreef de meest aanstekelijke tunes voor tv, films en theaterstukken. Zo maakte hij de melodie van De Fabeltjeskrant. Hij vertelt hoe de tune is ontstaan en dat het bekende deuntje er bijna niet was geweest: "Ik heb mijn poot stijf gehouden toen hij zei dat het te moeilijk was."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: bekende tune van De Fabeltjeskrant was er bijna niet geweest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV