Boze Frank in RTL Boulevard: "Rogier bezocht me niet toen ik in ziekenhuis lag"

Boze Frank in RTL Boulevard: "Rogier bezocht me niet toen ik in ziekenhuis lag"

Het ooit zo gevierde tv-duo Frank en Rogier zijn al een tijdje uit elkaar. De pijnlijke zaak kwam al meerdere malen in de media. Vanavond bij RTL Boulevard stookte Frank het vuurtje weer op. "Rogier bezocht me niet toen ik in het ziekenhuis lag."

Lees verder onder de video

Boze Frank in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Rogier bezocht me niet toen ik in ziekenhuis lag&quot; Het ooit zo gevierde tv-duo Frank en Rogier zijn al een tijdje uit elkaar. De pijnlijke zaak kwam al meerdere malen in de media. Vanavond bij RTL Boulevard stookte Frank het vuurtje weer op. "Rogier bezocht me niet toen ik in het ziekenhuis lag." Lees verder onder de video HondHet is al een tijdje geleden dat het stukliep tussen Frank en Rogier. De twee hebben het zelfs moeten uitvechten bij de rechter, omdat Rogier per se een omgangsregeling wilde voor de hond. Daarover en over het moment dat hij wist dat het huwelijk voorbij was, vertelde Frank vanavond bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boze Frank in RTL Boulevard: "Rogier bezocht me niet toen ik in ziekenhuis lag"

Hond
Het is al een tijdje geleden dat het stukliep tussen Frank en Rogier. De twee hebben het zelfs moeten uitvechten bij de rechter, omdat Rogier per se een omgangsregeling wilde voor de hond. Daarover en over het moment dat hij wist dat het huwelijk voorbij was, vertelde Frank vanavond bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boze Frank in RTL Boulevard: "Rogier bezocht me niet toen ik in ziekenhuis lag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV