Hotter Than My Daughter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hotter Than My Daughter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hotter Than My Daughter gemist? Bekijk hier de hele uitzending De 14-jarige Lola heeft haar moeder Katja van 47 jaar voor de tweede keer opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Lukt het dit keer wel om haar kledingstijl definitief te veranderen? Te gekIn 2017 heeft Katja ook een make-over gekregen, omdat Lola toen al vond dat haar moeder te gek gekleed ging. De nieuwe kledingstijl hield haar moeder maar een maand vol. OnverzorgdIn deze aflevering is ook de 66-jarige Peggy te zien. Haar 40-jarige vriendin Angela heeft Peggy opgegeven. Ze vindt dat Peggy er te onverzorgd en soms te sexy uitziet. Bridget Maasland spreekt moeder toe in Hotter Than My Daughter: "Dit is toch voor in slaapkamer" (video) Bekijk deze video » Hotter Than My Daughter: Jennie is een echte bling-blingmoeder! Bekijk deze video » Bridget Maasland schrikt van outfit waarmee Nathalie naar ballenbak gaat (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Hotter Than My Daughter gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De 14-jarige Lola heeft haar moeder Katja van 47 jaar voor de tweede keer opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Lukt het dit keer wel om haar kledingstijl definitief te veranderen?

Te gek
In 2017 heeft Katja ook een make-over gekregen, omdat Lola toen al vond dat haar moeder te gek gekleed ging. De nieuwe kledingstijl hield haar moeder maar een maand vol.

Onverzorgd
In deze aflevering is ook de 66-jarige Peggy te zien. Haar 40-jarige vriendin Angela heeft Peggy opgegeven. Ze vindt dat Peggy er te onverzorgd en soms te sexy uitziet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hotter Than My Daughter

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hotter Than My Daughter gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV