RTL Boulevard: "Huis van de Meilandjes staat voor bijna 3 miljoen euro te koop"

RTL Boulevard: "Huis van de Meilandjes staat voor bijna 3 miljoen euro te koop"

Het 'nieuwe' huis van de Meilandjes staat weer te koop. Op Funda is te zien dat het optrekje bijna drie miljoen euro kost.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Huis van de <em>Meilandjes</em> staat voor bijna 3 miljoen euro te koop&quot; Het 'nieuwe' huis van de Meilandjes staat weer te koop. Op Funda is te zien dat het optrekje bijna drie miljoen euro kost. Lees verder onder de video. Na Chateau Meiland kon de familie Meiland tot rust komen in Hengelo, maar door wat gesteggel met de gemeente moest hun optrekje verkocht worden. De Meilandjes vertrokken naar Noordwijk, maar ook daar staat alweer een bord in de tuin. Waar doen ze het toch allemaal van? Dat zocht RTL Boulevard uit. Wie het huis in Noordwijk wil kopen, moet diep in de bijbel tasten: het huis staat te koop voor zo'n drie miljoen euro. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: "Huis van de Meilandjes staat voor bijna 3 miljoen euro te koop"

Na Chateau Meiland kon de familie Meiland tot rust komen in Hengelo, maar door wat gesteggel met de gemeente moest hun optrekje verkocht worden. De Meilandjes vertrokken naar Noordwijk, maar ook daar staat alweer een bord in de tuin. Waar doen ze het toch allemaal van? Dat zocht RTL Boulevard uit. Wie het huis in Noordwijk wil kopen, moet diep in de bijbel tasten: het huis staat te koop voor zo'n drie miljoen euro.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: "Huis van de Meilandjes staat voor bijna 3 miljoen euro te koop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV