RTL Boulevard: Agent die George Floyd vermoordde in hoger beroep

RTL Boulevard: Agent die George Floyd vermoordde in hoger beroep

<em>RTL Boulevard</em>: Agent die George Floyd vermoordde in hoger beroep Negen minuten lang drukt agent Derek Chauvin zijn knie op de nek van George Floyd, die daaraan overleed. De inmiddels ex-agent kreeg in juni van dit jaar 22,5 jaar celstraf, maar daar is hij het niet mee eens en gaat vandaag in hoger beroep. Maakt hij enige kans om er met een lichtere straf vanaf te komen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: Agent die George Floyd vermoordde in hoger beroep

Negen minuten lang drukt agent Derek Chauvin zijn knie op de nek van George Floyd, die daaraan overleed. De inmiddels ex-agent kreeg in juni van dit jaar 22,5 jaar celstraf, maar daar is hij het niet mee eens en gaat vandaag in hoger beroep. Maakt hij enige kans om er met een lichtere straf vanaf te komen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Agent die George Floyd vermoordde in hoger beroep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV