Johan Derksen in Veronica Inside over voetballer Louis van Gaal: "Hij kon het niet belopen"

Johan Derksen in Veronica Inside over voetballer Louis van Gaal: "Hij kon het niet belopen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em> over voetballer <em>Louis van Gaal</em>: &quot;Hij kon het niet belopen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van Veronica Inside zijn positief over Louis van Gaal als voetballer: "Hij was een van de betere van de Eredivisie", aldus Johan Derksen. Toch komt er een 'maar' achteraan: 'Hij kon het niet belopen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van Veronica Inside zijn positief over Louis van Gaal als voetballer: "Hij was een van de betere van de Eredivisie", aldus Johan Derksen. Toch komt er een 'maar' achteraan: 'Hij kon het niet belopen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside over voetballer Louis van Gaal: "Hij kon het niet belopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV