The Voice Senior: Helma Stam-Schneider gooit hoge ogen met Telkens Weer

The Voice Senior: Helma Stam-Schneider gooit hoge ogen met Telkens Weer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em>: Helma Stam-Schneider gooit hoge ogen met <em>Telkens Weer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Helma trok vanavond een klassieker uit de kast in The Voice Senior. Ze zong Telkens Weer van Willeke Alberti. Een lied dat op haar lijf geschreven is, zegt ze zelf. De jury is het met haar eens: coach Gerard is verbluft door zijn kandidaat. Ook Frans is enthousiast: “Vergis je niet, dit is een moeilijk liedje. En je doet het geweldig!” The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior: Helma Stam-Schneider gooit hoge ogen met Telkens Weer

Helma trok vanavond een klassieker uit de kast in The Voice Senior. Ze zong Telkens Weer van Willeke Alberti. Een lied dat op haar lijf geschreven is, zegt ze zelf. De jury is het met haar eens: coach Gerard is verbluft door zijn kandidaat. Ook Frans is enthousiast: “Vergis je niet, dit is een moeilijk liedje. En je doet het geweldig!”

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Helma Stam-Schneider gooit hoge ogen met Telkens Weer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV