The Voice Senior gemist? Ongeneeslijk zieke Margreet Thannhauser emotioneel na Laat Me Alleen

The Voice Senior gemist? Ongeneeslijk zieke Margreet Thannhauser emotioneel na Laat Me Alleen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens The Knockouts zingt Margreet Thannhauser 'Laat Me Alleen' van Rita Hovink. Het is voor de zangeres een gevoelig nummer omdat ze ongeneeslijk ziek is en zich kan inleven in het nummer.

<em>The Voice Senior</em> gemist? Ongeneeslijk zieke Margreet Thannhauser emotioneel na <em>Laat Me Alleen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tijdens The Knockouts zingt Margreet Thannhauser 'Laat Me Alleen' van Rita Hovink. Het is voor de zangeres een gevoelig nummer omdat ze ongeneeslijk ziek is en zich kan inleven in het nummer. MeemakenHoewel de zangeres prachtig heeft gezongen, heeft Gerard besloten haar niet mee te nemen naar de volgende ronde. Ze gaat echter met opgeheven hoofd naar huis: "Ik heb niet zoveel tijd meer in het leven en ik ben heel erg blij dat ik dit mag meemaken." The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior gemist? Ongeneeslijk zieke Margreet Thannhauser emotioneel na Laat Me Alleen

Meemaken
Hoewel de zangeres prachtig heeft gezongen, heeft Gerard besloten haar niet mee te nemen naar de volgende ronde. Ze gaat echter met opgeheven hoofd naar huis: "Ik heb niet zoveel tijd meer in het leven en ik ben heel erg blij dat ik dit mag meemaken."

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior gemist? Ongeneeslijk zieke Margreet Thannhauser emotioneel na Laat Me Alleen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV