Angela Groothuizen streng in The Voice Senior: "Jullie zijn geen kinderen van vier!"

Angela Groothuizen streng in The Voice Senior: "Jullie zijn geen kinderen van vier!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

The Soul Brothers zingen Hold Back The Night in The Knockouts van The Voice Senior. Het origineel is van The Trammps. Over de zang is de jury unaniem enthousiast, maar de dans viel niet helemaal in de smaak…

Lees verder onder de video.

Angela Groothuizen streng in <em>The Voice Senior</em>: &quot;Jullie zijn geen kinderen van vier!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. The Soul Brothers zingen Hold Back The Night in The Knockouts van The Voice Senior. Het origineel is van The Trammps. Over de zang is de jury unaniem enthousiast, maar de dans viel niet helemaal in de smaak… Lees verder onder de video. DanspasjesIlse de Lange heeft ontzettend genoten, zij vond het dansje heel geslaagd. Angela Groothuizen dacht daar anders over: “Ik vond dat dansje belachelijk stom. Jullie zijn geen kinderen van vier.” Van coach Gerard Joling krijgen de heren een voorlopige plek op de rode bank. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Angela Groothuizen streng in The Voice Senior: "Jullie zijn geen kinderen van vier!"

Danspasjes
Ilse de Lange heeft ontzettend genoten, zij vond het dansje heel geslaagd. Angela Groothuizen dacht daar anders over: “Ik vond dat dansje belachelijk stom. Jullie zijn geen kinderen van vier.” Van coach Gerard Joling krijgen de heren een voorlopige plek op de rode bank.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela Groothuizen streng in The Voice Senior: "Jullie zijn geen kinderen van vier!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV