Veronica Inside gemist? Wilfred confronteert Valentijn met eigen column

Veronica Inside gemist? Wilfred confronteert Valentijn met eigen column

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Wilfred</em> confronteert <em>Valentijn</em> met eigen column Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wilfred Genee confronteert Valentijn met zijn eigen column en de uitspraken die de voetbal-analist heeft gedaan: "Jij hebt geschreven: Haller kan het niveau niet aan, maar dan ga je toch niet in je column schrijven: er wordt beweerd dat." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee confronteert Valentijn met zijn eigen column en de uitspraken die de voetbal-analist heeft gedaan: "Jij hebt geschreven: Haller kan het niveau niet aan, maar dan ga je toch niet in je column schrijven: er wordt beweerd dat."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Wilfred confronteert Valentijn met eigen column of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV