René van der Gijp in Veronica Inside over Verstappen: "Zou apart zijn als hij op podium komt"

René van der Gijp in Veronica Inside over Verstappen: "Zou apart zijn als hij op podium komt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Veronica Inside</em> over Verstappen: &quot;Zou apart zijn als hij op podium komt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Max Verstappen heeft er een nieuwe motor in en moet achteraan starten tijdens de GP van Rusland. René van der Gijp ziet Max Verstappen niet winnen dit weekend: "Zou weer apart zijn als hij op het podium komt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Max Verstappen heeft er een nieuwe motor in en moet achteraan starten tijdens de GP van Rusland. René van der Gijp ziet Max Verstappen niet winnen dit weekend: "Zou weer apart zijn als hij op het podium komt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside over Verstappen: "Zou apart zijn als hij op podium komt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV