Peter de Graaf (81) schittert in The Voice Senior met Zeg Mij Waarom

Peter de Graaf (81) schittert in The Voice Senior met Zeg Mij Waarom

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Peter de Graaf (81) schittert in <em>The Voice Senior</em> met <em>Zeg Mij Waarom</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. De 81-jarige Peter de Graaf zong vanavond Zeg Mij Waarom van Willy Alberti tijdens The Knockouts van The Voice Senior. Helaas was het niet genoeg voor een plek in de finale. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Peter de Graaf (81) schittert in The Voice Senior met Zeg Mij Waarom

De 81-jarige Peter de Graaf zong vanavond Zeg Mij Waarom van Willy Alberti tijdens The Knockouts van The Voice Senior. Helaas was het niet genoeg voor een plek in de finale.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter de Graaf (81) schittert in The Voice Senior met Zeg Mij Waarom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV