Op1 gemist? "Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week een doorbraak"

Op1 gemist? "Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week een doorbraak"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? &quot;Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week een doorbraak&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het houdt maar niet op: de formatie ligt nog steeds op zijn gat. Toch moet daar nu verandering in komen. Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week spijkers met koppen slaan. Politiek duider Thomas van Groningen vertelt bij Op1: "Een minderheidskabinet is hartstikke duur. Ze moeten dan alles iedere keer heroverwegen, maar de afgelopen twee dagen hebben ook laten zien dat het wel kan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? "Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week een doorbraak"

Het houdt maar niet op: de formatie ligt nog steeds op zijn gat. Toch moet daar nu verandering in komen. Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week spijkers met koppen slaan. Politiek duider Thomas van Groningen vertelt bij Op1: "Een minderheidskabinet is hartstikke duur. Ze moeten dan alles iedere keer heroverwegen, maar de afgelopen twee dagen hebben ook laten zien dat het wel kan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "Informateur Remkes heeft haast en wil volgende week een doorbraak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV